Pom Pom loptice za najljepše dekoracije

Pom Pom loptice za najljepše dekoracije

Osim za blagdane, rođendane ili partije veseli pompon se mogu koristiti za razbijanje monotonih prostora, uređenje dječjih soba, dnevnog boravka, radnog prostora, stolova, pa čak i lustera ili izloga trgovine, restorana. Sve su samo ne monotoni, dosadni i puni su života. Naravno, pričamo o pomponima kojima se u Hrvatskoj ozbiljnije nije bavio nitko do Arijane Rabar kojoj je prije nepune dvije godine pozornost na ove dekorativne ukrase skrenula teta Lada i to nakon što se u četrdesetim našla bez posla. Teta ju je uputila na internetsku stranicu s pomponima. Arijana trenutno razvija brend  Pom Pom Land.

- To jutro nakon tetinog poziva krenula sam istraživati i nisam stala do navečer. Bilo je to kao da mi je netko otvorio prozor okupan suncem i cvjetni prizor ispred njega. Toliko boja, ideja i mogućnosti…! Do kraja tjedna sam napravila istraživanje tržišta i poslovni plan da vidim bi li mi se uopće isplatilo na našem skromnom tržištu imati takvo nešto. I odlučila sam riskirati! Početni kapital dobila sam od tete koja me njima zarazila. Prva je godina prošla tiho i uglavnom u ulaganje u promociju, reklame i “hladni pogon”. Danas smo u drugoj godini i mogu reći da ljudi sve više prepoznaju pompone kao dekoraciju, otkrila je Arijana.

Kupuju se najčešće za vjenčanja, rođendane, ukrašavanje štandova na sajmovima, izloga, za partije ili jednostavno za dekoraciju u stanu i u tom slučaju najčešće ih koriste za dekoriranje dnevnih ili spavaćih soba.

- Kupci su oduševljeni, tim više, jer im na kućnu adresu stiže zapravo poluproizvod – pompon je sklopljen i treba uložiti truda da se rasklopi ili, kako ja volim reći, rascvjeta. To kod kupaca izaziva dodatno veselje, jer imaju osjećaj da su sami sudjelovali u procesu nastanka pompona, kazala je Arijana.

Njezini pomponi se mogu vidjeti na fb stranici Pom Pom Land ili kupiti na www.pompomland.com/shop