Organizirajte spavaću sobu i kupaonicu uz Ikeu

Organizirajte spavaću sobu i kupaonicu uz Ikeu

Jesen u zagrebačkoj robnoj kući Ikea obilježiti će uređenje najprivatnijih prostorija u domu – spavaće sobe i kupaonice. To su prostorije u kojima započinjemo i završavamo svaki dan, prostorije u kojima se pripremamo za novi dan i u koje se povlačimo nakon svakodnevnih izazova. U njima se opuštamo, odmaramo, punimo baterije, ugađamo sebi. Kako bi ti trenuci prošli sa što manje stresa, Ikea nudi mnoštvo različitih rješenja za odlaganje i organizaciju koja štede prostor i vrijeme namijenjeno uživanju i druženju u svome domu.

S bijelim Godmorgon/Odensvik umivaonikom s dvije ladice ne možete pogriješiti. Osim što ima desetogodišnju garanciju, ladice lako klize jer imaju izvlačne stopere. Izrađene su od punog drva i dno od melamina otpornog na ogrebotine. Cijena je 1299 kuna.

1299 kuna

1299 kuna

Nešto povoljnije proći ćete odabereti li umivaonik s dvojim aluminijskim vratima i kaljenim staklom, a cijena je 499 kuna.

LILLÅNGEN, 499 kuna

LILLÅNGEN, 499 kuna

Iz iste kolekcije može se izdvojiti praktični element za rublje koji dobro dođe u svakoj kupaonici, a cijena mu je također 499 kuna.

LILLÅNGEN, 499 kuna

LILLÅNGEN, 499 kuna

Neizostavan dio svake kupaonice su košare kojih nikada dosta. Možete birati plastične, platnene, izrađene od izdržljivog bambusa ili morske trave.

DRAGAN, 2kom 69,90 kuna

DRAGAN, 2kom 69,90 kuna

Odličan za dječju sobu, ali i kupaonicu, multifunkcionalni Glotten stolac nije samo stolac već je i mjesto za odlaganje robe ili dječjih igračaka. U kombinaciji s njim odlično su se uklopile prenosive stepenice, koje na vrhu imaju zaštitu te je rizik od posklizavanja manji.

Glotten, stolac 219 kuna, prenosiva stepenica 199 kuna

Glotten, stolac 219 kuna, prenosiva stepenica 199 kuna

Sa žutim detaljima nastavljamo i u spavaćoj sobi odlučimo li se za Nordli komodu s dvije ladice. Vrlo praktično mjesto za odlaganje može se koristiti kao zaseban element ili se može kombinirati više njih. Cijena komode je 519 kuna.

Nordli, 519 kuna

Nordli, 519 kuna

-Pax ormar zbog uskog okvira je idealan za male prostore, a zahvaljujući kliznim vratima dobiva se više mjesta za namještaj jer ne zauzimaju prostor prilikom otvaranja. Amortizer zaustavlja vrata koja se zatvaraju polako i nečujno. Ormar se može organizirati prema vlastitim potrebama unutarnjim organizatorima iz KOMPLEMENT serije.

Pax, 3564 kuna

Pax, 3564 kuna

Kako bi cipele doveli u red Ikea je ponudila odlično rješenje Skubb kutijama za cipele. Cipele u kutiji možete vidjeti kroz mrežu, a zahvaljujući čičak-zatvaraču prozorčić se lako otvara i zatvara. Kad kutija nije potrebna ili želite uštedjeti prostor, jednostavno se otvori patent-zatvarač na dnu i kutija se spljošti. Cijena za 4 komada je 69,90 kuna.

Skubb kutije za cipele, 69,90 kuna

Skubb kutije za cipele, 69,90 kuna

U galeriji detaljniji pregled proizvoda: