Rozi tonovi kreativne udruge Shabby chic

Rozi tonovi kreativne udruge Shabby chic

Na vrhu stuba koje prolaze pored Guvernerove palače, na adresi Stube Alberta Anđelovića 5/C s puno pažnje uređen je prostor kreativne udruge Shabby chic. Njezina predsjednica Biljana Pantelić Adžaga dočekala nas je na vratima koja odaju da se unutra krije slatki bombončić. Prevladavaju roskasti i bijeli tonovi te pokoji detalj u plavoj boji.

-Sve je staro, neke komade namještaja sam dobila, stol sam dovezla iz Slavonije i jedino sam veliko ogledalo kupila u jednoj trgovini namještaja, ali mi se boja nije sviđala, pa sam ga prilagodila prostoru. Stari kredenac, u kojem su svoje mjesto dobili kistovi i boje, obožavam. Redizajn prostora je krenuo od zida koji sam bojala starim reljefnim valjkom u roskastoj boji, kazala je Biljana. On je odredio preuređenje stare kredence i isti reljefni motiv kao detalj na ulaznim vratima.

Biljana Pantelić Adžaga

Biljana Pantelić Adžaga

Ovo će biti mjesto gdje će se održavati kreativne radionice bojanja i oslikavanja namještaja i dekorativnih predmeta u shabby chic stilu. Bit će i drugih različitih radionica, dobrodošli su svi, koji žele nešto naučiti, napuniti baterije i kreativno se izraziti. Ovaj vikend održat će se niz kreativnih radionica u novom inspirativnom prostoru udruge.


Raspored kreativnih radionica bojanja i oslikavanja namještaja u romantičnom, shabby chic stilu, pomoću raznih tehnika i medija:

petak, 17. listopada u 17h
– shabby, decoupage, šablone, patina
subota, 18. listopada u 16h
– shabby, krakel lak, 3D šablona,čipka
nedjelja 19. listopada 16h
- shabby, transfer, 2K lak, patina

Na planirane radionice moguće se prijaviti putem maila biljana-59@hotmail.com, broj polaznika ograničen. Radionice traju od dva i pol do tri sata, a materijal potreban za rad osiguran je na radionici.

Posjetite: Kreativna udruga Shabby chic