Top pet najprodavanijih komada namještaja u Ikei

Top pet najprodavanijih komada namještaja u Ikei

Sigurno ste se, baš kao i mi, zapitali koji se Ikeini proizvodi najviše kupuju. Stavili smo na stranu sitnice poput čaša, vješalica za robu, svijeća koje, više – manje svi kupujemo prilikom posjeta njihovoj robnoj kući te smo odabrali pet konkretnih komada namještaja. Krenimo redom!

Najprodavaniji je bijeli Kallax regal čiji dizajn potpisuje Tord Björklund. Regal se može objesiti na zid, ali i postaviti na pod da služi kao polica. Može se kombinirati s kutijama u različitim bojama, a cijena mu je 199 kuna.

Kallax regal

Kallax regal, 199 kuna

Drugi najprodavaniji proizvod je crna Fingal uredska stolica čija visina je podesiva, a cijena je zaista povoljna te stolica dođe 249 kuna.

Fingal uredska stolica

Fingal uredska stolica, 249 kuna

Bijela polica za knjige Billy treći je najprodavaniji Ikein proizvod. Polica je popularna, jer su unutarnje pregrade podesive i prostor između njih može se prilagoditi potrebama. Može poslužiti za odlaganje u ograničenom prostoru ili kao osnova za veću jedinicu za odlaganje. Dizajn potpisuje Gillis Lundgren, a cijena police je 349 kuna.

Billy polica za knjige

Billy polica za knjige, 349 kuna

Četvrti najprodavaniji proizvod je bijeli Pax korpus ormara koji osim podesivih nogara koje mogu ispraviti sve nepravilnosti na podu, ima desetogodišnju garanciju, a unutrašnjost korpusa može se nadopuniti unutarnjim organizatorima iz iste serije. Cijena korpusa je 500 kuna.

Pax korpus ormara

Pax korpus ormara, 500 kun

Peti najprodavaniji proizvod je funkcionalan i osim što ima tri ladice za odlaganje, može poslučiti kao sofa, jednostruki ili bračni krevet, ovisno o potrebama. Riječ je o Hemnes drvenom krevetu za koji madrac kupujete posebno. Dizajn potpisuje Carina Bengs, a cijena je 2299 kuna.

Hemnes krevet

Hemnes drveni krevet, 2299 kuna

Komentari