Stil koji pobjeđuje emocije – bezvremenska elegancija

Stil koji pobjeđuje emocije – bezvremenska elegancija

Bezvremenski dizajn i eleganciju u interijeru obilježavaju jednostavnost i klasici. To su prostori koji su pomno dizajnirani i opremljeni te će bez obzira na trendove izgledati bezvremenski i elegantno. Budući da se trendovi mijenjaju često, ovaj je stil veoma poželjan i pristupačan te djeluje jako profinjeno.

Jednostavne linije, puno bijele, boje drva, moderan namještaj, visoki sjaj, neobičan dizajn stolica, polica, lustera, lampi elementi su s kojima se možete poigrati stvarajući ovaj stil. Također, vrlo dobro se može uklopiti kombinacija vintage komode, orijentalnih predmeta, umjetničkih slika na zidovima, čistih linija na kuhinjskim elementima, kristalni lusteri, srebrni detalji ili posuđe…s jedne strane dodan je osobni šarm, a s druge strane je odraz bezvremenske elegancije.

Ljubitelji crno-bijele kombinacije mogu vrlo jednostavno stvoriti eleganciju fokusirajući se na ostale detalje koji ne moraju nužno biti skupi, a izgledati će luksuzno i fino. A kad takav prostor dosadi u crno-bijeloj varijanti kasnije lako uključite omiljenu boju ili detalje različitih oblika koji će promijeniti cijelu sliku prostora, a da se ne izgubi onaj bezvremenski štih.

Bitno je paziti da vaš prostor utjelovi ove faktore:

- besprijekoran izgled

- elegancija/sjaj

- profinjenost/fini materijali

- udobnost/funkcionalnost

- kombinacije suvremenih detalja s bezvremenskim

- usklađenost prošlosti, sadašnjosti i budućnosti u prostoru

- bezvremenske boje – siva, smeđa, crna, bijela, crvena, zelena, ljubičasta

Interijeri koji posjeduju bezvremensku eleganciju prštat će svježim izgledom, čistim linijama smirenog ambijenta i ugodne atmosfere. Stil koji pobuđuje emocije te ima onaj tzv. bezvremenski šarm koji će svatko poželjeti za svoj dom. I kako se kaže “Pazite što zaželite jer moglo bi se i ostvariti…” Budite uvijek bezvremenski…elgantni…jer će vam se jakko svidjeti novi imidž. Uživajte! :-)

 

Pripremila: Ivana Tomljenović

Foto: Pinterest