Najčitanije u srpnju

Najčitanije u srpnju

Došao je i kolovoz što znači da se sve više približavamo kraju ljeta, kojeg ove godine, nažalost, gotovo i nije bilo, ali vrijeme je i za najčitanije u srpnju. Čitanost je bila odlična i hvala od naše ekipe Dom i stila.
Najčitanija je bila pričao o brendu Lilac Vines iza kojeg stoji Jelena Pokrajčić velika zaljubljenica u starinske detalje, handmade i glazbu, pa tako i njeni vjenčići naziv dobivaju po omiljenim joj pjesmama.
Ako niste znali sve biciklističke staze po Rijeci i okolici objedinjene su na jednom mjestu u brošuri i aplikaciji Biciklističke transverzale riječkoga prstena. Očito ima puno interesa za biciklizam, jer je ovo bila jedna od najčitaniji tema.
Dva su razgovora privukla najviše pažnje i to onaj s Eminom Bistrović koja stoji iza bloga Happiness is homemade s kojom smo razgovarali o kuhanju, blogu, ciljevima. Ona radi divne keksiće koji, sigurno ćete se složiti, mogu poslužiti kao dekoracija na stolu. Napravila je tutorijal i korak po korak objasnila kako napraviti domaći posip za kolače i torte.
Ivo Matošić kako na slikarskoj sceni tako i na našim stranicama privlači pažnju. Velik odjek imao je razgovor s riječkim umjetnikom čije radove obožavaju turisti, posebice oni koji stižu iz Londona.
Ivana Tomljenović još je krajem lipnja pripremila sjajan tekst o najčešćim greškama koje bi valjalo izbjeći kod uređenja interijera, ali to je jedan od tekstova koji je i u srpnju ima velik broj čitatelja.

Linkove najčitanije tekstove u srpnju:

1. Romantični vjenčići koji nose naziv omiljenih pjesama

2. Uz aplikaciju biciklom po Rijeci i okolici

3. Happinesss is Homemade – kulinarski mali raj

4. Radove riječkog umjetnika Ive Matošića obožavaju turisti iz Londona

5. Izbjegnite najčešće pogreške kod uređenja interijera