Lampe s potpisom Ivane Ergić

Lampe s potpisom Ivane Ergić

Presonalizirane lampe s fotografijama ili drugim detaljima koje će biti više od obične lampe kreativna su ideja Ivane Ergić. Bivša Miss Hrvatske pokazale je koliko kreativna može biti nakon što je s prijateljicom, njihovoj zajedničkoj prijateljici odlučila izraditi rođendanski dar. Dogovorile su se da izrade personaliziranu lampu. Koristeći zajedničke fotografije napravile su lampu i darovale dar koji je, kako kaže, daleko od stereotipa i klasika bez duše i osobnosti. Slavljenica se oduševila, baš kao i svi gosti rođendana.

-Lampe su rađene od specijaliziranih folija za izradu sjenila, a ukrašene su lajsnama, cirkonima ili kristalićima. Motivi su najčešće obiteljski događaji, rođenja, vjenčanja ili slike od rođenja do današnjih dana. Slike omiljenih gradova, također su tražene. Dečki često traže lampe s motivima omiljenih glumaca, citatima ili iznenade cure zajedničkim fotografijama. Kolegica Petra Crljenak u svojoj ponudi ima i Photobooth, najam foto kabine za razne evente i vjenčanja tako da su najčešći motivi na lampama oni ljubavni, objašnjava Ivana Ergić.

Prvi kupci bile su prijateljice koje su lampe naručivale za sebe i svoje prijateljice, pa njihove prijateljice i poznanice tako da se krug povećava.

-Većinom ipak naručuju žene, majke za svoju djecu,  za majke ili svekrve. Zaposlenice naručuju kao poklon šeficama, kaže Ivana.

Lampe se za sada mogu naručiti preko dvije Facebook stranice – LamPIce i Lampe by Ivana Ergić.

-Nadam se skorašnjoj prodaji i u vlastitom prodajnom prostoru u kojem će se naći i ostali personalizirani predmeti, kazala je Ivana.

Otkrila je kako će se o njenim poduzetničkim sposobnostima još čuti.

-Poduzetništvo mi nije strano, a kreativnost mi je u krvi. Upravo u sklopu poduzetničkog inkubatora VERN’a radim na projektu realizacije jedne jako zanimljive ideje, tako da će te o mojim poduzetničkim sposobnostima sigurno još čuti, objasnila je Ivana.

Ivana Ergić, lampe 3

Autor: Josipa Leko Šimić